Acest produs este publicat la data de 05-03-2024 si vandut de EdituraCorint. Vanzatorul isi asuma corectitudinea datelor publicate.
CRISTIAN MOROIANU (coordonator) - profesor universitar la Facultatea de Litere a Universității din București și cercetător științific I, responsabil al Departamentului de lexicografie și etimologie din cadrul Institutului de Lingvistică „Iorgu Iordan – Al. Rosetti” al Academiei Române. Doctor în filologie, specialist în lexicologie sincronică și diacronică, autor și coordonator de lucrări științifice și de dicționare (generale și speciale). PETRU BUCURENCIU – profesor de Limba și literatura română la Școala Gimnazială Nr. 8 din Sibiu, gradul didactic I; activitate de formator CNPEE; expert pentru realizarea de resurse educaționale deschise în cadrul proiectului CRED; membru în Comisia Centrală a ONLLR, clasele V-VIII; autor de manuale pentru clasele V-VIII și de auxiliare didactice avizate și aprobate. MIHAELA DRAGU – profesor de Limba și literatura română la Școala Gimnazială Nr. 9 „Nicolae Orghidan” din Brașov, gradul didactic I; mentor pentru practica pedagogică a studenților de la Facultatea de Litere, profesor-asociat la Universitatea „Transilvania” Brașov; profesor metodist al IȘJ Brașov; formator CCD Brașov și CNPEE; autor de manuale pentru clasele V-VIII și de auxiliare didactice avizate și aprobate. LUMINIȚA CĂȘUNEANU – profesor de Limba și literatura română la Școala Gimnazială Nr. 1 din Suceava, gradul didactic I, doctorand, expert în implementare curriculară cu abilități TIC, membru în Comisia Națională de Specialitate, membru în grupurile de lucru pentru elaborarea subiectelor, evaluator, secretar științific și vicepreședinte la etapa națională a numeroase olimpiade și concursuri școlare. Cinci motive pentru a alege manualul de limba și literatura română propus de Grupul Editorial Corint: 1.Texte-suport, din literatura română și din cea universală, atractive și în concordanță cu nivelul de vârstă al elevilor. 2.Activități de învățare relevante și cu un grad înalt de aplicabilitate în viața cotidiană. 3.Un parcurs didactic coerent, care îl pune pe elev în centrul activităților de învățare, asigurând învățarea, aprofundarea și consolidarea. 4.Activități complementare utile pentru formarea competențelor prevăzute în programa școlară. 5.Varianta digitală a manualului în care sunt propuse activități de învățare relevante.
Eos no lorem eirmod diam diam, eos elitr et gubergren diam sea. Consetetur vero aliquyam invidunt duo dolores et duo sit. Vero diam ea vero et dolore rebum, dolor rebum eirmod consetetur invidunt sed sed et, lorem duo et eos elitr, sadipscing kasd ipsum rebum diam. Dolore diam stet rebum sed tempor kasd eirmod. Takimata kasd ipsum accusam sadipscing, eos dolores sit no ut diam consetetur duo justo est, sit sanctus diam tempor aliquyam eirmod nonumy rebum dolor accusam, ipsum kasd eos consetetur at sit rebum, diam kasd invidunt tempor lorem, ipsum lorem elitr sanctus eirmod takimata dolor ea invidunt.
Ai cumparat Limba și literatura română. Manual pentru clasa a V-a sau detii deja produsul? Fii primul care isi spune parerea pe BookMaster.
Cel mai mare agregator de magazine si produse de Birotica, Papetarie, Librarie, Carti si Manuale din Romania.
AXWELL SERV SRL
RO24613290 - J17/147/2018
Al. Strandului #3, Tecuci, Galati, Romania
+4 0748 400 200
© 2020 - 2024 BookMaster. Toate drepturile rezervate. Platforma creata de LumaDesign